Telema sveic Martu Espenbergu kā jauno tehnoloģiju direktoru

EDI, Jaunumi

Telema sveic Martu Espenbergu kā jauno tehnoloģiju direktoru

Telema ar prieku paziņo par Marta Espenberga iecelšanu par jauno galveno tehnoloģiju direktoru (CTO). Martam ir vairāk nekā desmit gadu pieredze tehnoloģiju komandu vadīšanā, modernu programmatūru izstrādē un produktu inovāciju virzīšanā dažādās nozarēs.

Marta ceļš uz Telema bija iedvesmots no uzņēmuma spēcīgās reputācijas un ambiciozās nākotnes vīzijas. “Telemas apņemšanās inovācijām un izcilībai datu apmaiņas jomā ir tas, kas mani piesaistīja uzņēmumam,” dalījās Marts.

“Iespēja piedalīties uzņēmuma, kas ir līderis mazumtirdzniecības piegādes ķēžu datu apmaiņas automatizācijā, darbā ir gan aizraujoša, gan izaicinoša.”

Telema izpilddirektore Hele Hammere norādīja: “Telema mērķis ir pacelt mazumtirdzniecības datu apmaiņu nākamajā līmenī, samazinot manuālo datu ievadi. Telemas Elektroniskās datu apmaiņas (EDI) sistēma savieno vairāk nekā 6000 uzņēmumu un ik gadu apstrādā vairāk nekā 25 miljonus dokumentu. Nodrošināt darījumu drošību, mērogojamību un uzticamību ir liels izaicinājums, un Marts ir tieši īstais cilvēks, lai to paveiktu.”

Marts koncentrējas uz Telemas tehnoloģiju uzlabošanu, vienlaikus saglabājot kvalitāti un inovācijas.

“Man ir patiess prieks, ka varu stiprināt Telemas programmatūras un nodrošināt, ka turpinām piedāvāt augstas kvalitātes, modernus risinājumus mūsu klientiem. Mans mērķis ir padarīt produktu izstrādi gludāku un efektīvāku, nezaudējot kvalitāti, kas raksturīga Telemai.”

“Marta pievienošanās piešķir jaunu impulsu mūsu tehnoloģiju attīstībai. Viņa plašā pieredze un apņēmība nostiprina mūsu pozīcijas kā tirgus līderim, ļaujot mums piedāvāt vēl inovatīvākus un kvalitatīvākus risinājumus mūsu klientiem. Viņa zināšanas un aizraušanās ar tehnoloģijām padara viņu par vērtīgu papildinājumu mūsu vadības komandai,” apstiprina Hele Hammere.