Telema Sertificē Partnerību ar Excellent Latvia

EDI, Jaunumi

Telema Sertificē Partnerību ar Excellent Latvia

Septembrī Telema parakstīja sertificētas partnerības līgumu ar Excellent Latviju, kas pārstāv populāro biznesa programmatūru Standard Books, Standard ERP. Šīs partnerības ietvaros Standard Books un Standard ERP lietotāji Latvijā tagad var vieglāk un efektīvāk ieviest Telema EDI (elektroniskās datu apmaiņas) pakalpojumus.

Šī partnerība ir īpaši vērtīga uzņēmumiem, kas sadarbojas ar lieliem mazumtirgotājiem, kuri pieprasa elektronisko dokumentu apmaiņu, lai nodrošinātu efektīvu datu apmaiņu piegādes ķēdēs. Excellent Latvia sadarbība ar Telema palīdz lietotājiem samazināt manuālu datu ievadi un izvairīties no dārgām dokumentu apstrādes kļūdām.

Excellent Latvia valdes loceklis Elvis Kvalbergs komentē: “Izmantojot pašaktivizējamo Telema EDI moduli, uzņēmumi tagad var sākt izmantot elektronisko dokumentu pārraidi bez sarežģītas uzstādīšanas. Pēc līguma parakstīšanas ar Telema lietotāji var patstāvīgi aktivizēt EDI moduli, nodrošinot vieglu un ātru elektronisko pasūtījumu, saņemšanas paziņojumu, atgriešanas paziņojumu, e-rēķinu un nosūtīšanas paziņojumu apmaiņu.”

Excellent Latvia šī partnerība stiprina viņu pozīciju kā vadošajam mākoņbāzētās biznesa programmatūras nodrošinātājam, atbalstot uzņēmumus gan Latvijā, gan ārvalstīs.

Telema EDI tīkls savieno vairāk nekā 5500 mazumtirgotāju un 1500 piegādātāju visā Baltijā. Telema sertificēto partneru programma ar ERP atbalsta uzņēmumiem ne tikai samazina administratīvo slogu, bet arī veicina digitālās transformācijas centienus reģionā.

Par Excellent Latvia

Excellent Latvia tika dibināts 2019. gadā. Uzņēmums atbalsta vairāk nekā 30 000 klientu ar Standard Books un citu programmatūru. Excellent 2023. gada apgrozījums bija vairāk nekā 1,2 miljoni eiro. Excellent Latvijā strādā 8 darbinieki, un galvenais birojs atrodas Rīgā.