1500 restorāniem pieejama elektroniskā datu aprite

EDI, HoReCa, Jaunumi

1500 restorāniem pieejama elektroniskā datu aprite

Compucash programmatūras, kuru izmanto vairāk kā 1500 restorāni un kafejnīcas visās trīs Baltijas valstīs, piegādātājs Ektaco ir kļuvis par Telema sertificēto partneri. Visiem restorāniem, kas izmanto Compucash sistēmu, tagad ir iespēja ātri un vienkāršoti uzsākt elektronisko dokumentu apriti par draudzīgām cenām. Izmantojot Telema EDI moduli, Compucash lietotāji var nosūtīt elektroniskos pasūtījumus tieši uz savu piegādātāju uzskaites programmatūru un saņemt e-rēķinus no piegādātājiem Compucash sistēmā. Compucash izstrādātais “produktu atpazīšanas” rīks ļauj viegli identificēt produktus pēc to būtības.

“Restorānam tomāts ir tomāts neatkarīgi no tā, vai tas sver 500g vai 250g, vai tas nāk no Spānijas vai Itālijas. Compucash papildus modulis ļauj lietotājiem apvienot dažādus tomātus virsgrupā “tomāts”. Tas ir svarīgi, ja virtuve strādā ar iepriekš sagatavotām receptēm, restorāna darbiniekiem tas ietaupa daudz laika”, komentē Ektaco vadītājs Martins Laurs.

Rēķina datu ievadīšana Compucash sistēmā no izdrukāta rēķina vai PDF faila var aizņemt līdz pat 20 minūtēm. Izmantojot EDI, rēķinu dati no piegādātājiem tiek automātiski nosūtīti uz Compucash sistēmu. Līdz ar moduļa ieviešanu preču pieņemšana nozīmē tikai saņemto e-dokumentu pārskatīšanu un apstiprināšanu, nav manuālas datu ievadīšanas. Elektroniskā datu apmaiņa ietaupa laiku Compucash lietotājiem un ļauj darīt citus svarīgus darbus.

“Es vairs nevaru iedomāties darbu bez EDI. Restorānā šefpavāra pienākums ir administrēt piegādes pavadzīmes, inventāru un tikt galā ar citiem ekonomiska rakstura jautājumiem. Telema pakalpojums atbrīvo daudz mana vērtīgā darba laika. Kā šefpavārs tagad varu koncentrēties uz savu galveno darbu – virtuves pārvaldīšanu un labākas pieredzes nodrošināšanu klientiem,” stāsta restorāna Rudolf šefpavārs Stens Mārtins.

Telema EDI moduļa aktivizēšana Compucash sistēmā maksā 116 € + PVN (vienreizējs maksājums, kas jāmaksā Ektaco). Modulis tiek aktivizēts piecu darba dienu laikā. Pirms tam jums jāparaksta EDI pakalpojumu līgums ar Telema. Telema no savas puses EDI pakalpojumu aktivizēšanu Compucash lietotājiem piedāvā bez maksas. EDI pakalpojumiem ir neliela ikmēneša abonēšanas un dokumentu aprites maksa. 

Compucash ir vispopulārākā HORECA programmatūra Baltijā, ko izmanto vairāk nekā 1700 restorānu un veikalu, piemēram, Olympic Casino, Klondaika, Vapiano, Rudolf, Kolm Tilli, OKO, St. Patrick’s, Noah, Paju Villa, Pädaste Manor un citi. Latvijā šo programmatūru piegādā uzņēmums NRdata POS.

Telema EDI tīkls nodrošina elektronisko datu apmaiņu starp gandrīz 5000 tirdzniecības vietām un 1300 piegādātājiem. Starp tiem, protams, ir arī populārākie restorānu piegādātāji: Fruit Express, Horeca Service, Jungent, Amber Beverages group, Cēsu alus, Aldaris, GPU Nākotne, Eugesta un Partneri, Tim-T (Vairumnieks), Augļu Serviss, HK Scan, Putnu fabrika Ķekava, Orkla, Sanitex, Amoka, LM Keskus, Maag, Kaupmees, Pärnu Kalamajakas, Liviko, Via3L, Prike, Altia utt.

Telema kopumā ir sertificējusi 38 ERP partnerus visās trīs Baltijas valstīs. Uzņēmumiem, kas izmanto kādu no šo sertificēto partneru uzskaites programmatūrām, pievienošanās Telema EDI tīklam ir ātra un par draudzīgām cenām.

Uzzināt vairāk par Telema sertificētajiem partneriem

Uzzināt vairāk par Telema EDISupplier