Izmantotjot EDI tikai 6 mēnenšus, Agrochema samazina kļūdu skaitu

EDI Supplier klientu stāsti, Jaunumi, Klientu stāsti

Izmantotjot EDI tikai 6 mēnenšus, Agrochema samazina kļūdu skaitu

Agrochema UAB ir līderis šķidrā slāpekļa mēslošanas līdzekļu piegādēs Lietuvas tirgum. Vajadzību pēc EDI radīja arvien pieaugošais pasūtījumu skaits. “Manuāla pasūtījumu apstrāde un rēķinu izveidošana ir neefektīva un rada daudz kļūdu,” saka Darius Dambrauskas, Tirdzniecības nodaļas vadītājs.

Agrochema veic piegādes lielākajai daļai Lietuvas zemnieku un viņu preces ir pieejamas lielākajos Lietuvas un Latvijas mazumtirdzniecības tīklos. Sortiments tiek nosūtīts uz aptuveni 100 tirdzniecības vietām, kā rezultātā mēnesī tiek izrakstīti 200-500 rēķini.

Intervijā ar uzņēmuma Trdzniecības nodaļas vadītāju Dariusu Dambrausku, viņš komentēja: “Nepieciešamība pēc EDI risinājuma radās, administrējot lielu skaitu pasūtījumu. Šī darba manuāla veikšana ir neefektīva un kļūdas ir neizbēgamas. Lai arī šobrīd vēl pāragri apkopot visus ieguvumus, jau tagad mēs varam droši apgalvot, ka, kopš pasūtījumus saņemam pa EDI kanālu, kļūdu skaits ir būtiski samazinājies.”

Dambrauskas komentē arī EDI operatora izvēles procesu: “Mēs zinājām, ka tirgū ir vairāki EDI pakalpojumu sniedzēji. Atlases posmā, vadoties pēc vairāku uzņēmumu ieteikumiem, izvēlējāmies Telema, jo tā tika rakstorota kā uzticamākais partneris. EDI ieviešana notika raiti. Mēs ļoti novērtējam Telema IT projektu vadītāja Juozas Andriuškevičius kompetenci, kas strādāja kopā ar Go-ERP UAB, mūsu MS Dynamics Axapta atbalsta partneri”.

“Tuvākajā laikā mūsu plāns ir paplašināt mūsu EDI tīklu, pieslēdzoties Ermitažas. Es varu ieteikt citiem uzņēmumiem Telema kā patiešām profesionālu un uzticamu EDI partneri,” rezumē Dariuss Dambrausks.

Agrochema Baltijas valstīs darbojas jau 29 gadus. Trīs uzņēmumi – Agrochema UAB, Agrochema Latvia SIA un Agrochema Eesti OÜ – veido Agrochema uzņēmumu grupu. Kopumā tā nodarbina 375 darbiniekus, grupas konsolidētie ieņēmumi 2021.gadā bija 315 milj. EUR. Agrohema Grupa pieder biznesa koncernam Achemos grupė, kas apvieno vairāk nekā 40 uzņēmumus, kas darbojas Lietuvā, Latvijā, Igaunijā, Polijā, Vācijā, Francijā, Beļģijā, Somijā un Zviedrijā.

 

Uzziniet vairāk par EDI Supplier priekšrocībām un ieviešanu.