EDI novērš sastrēgumus Hesoras pasūtījumu apstrādē

EDI, EDI Supplier klientu stāsti, Jaunumi

EDI novērš sastrēgumus Hesoras pasūtījumu apstrādē

Tiem, kas aizraujas ar mājokļa dekorēšanu, labi pazīst Lietuvas zīmolus Hesora un Dekorika. Šie savas nozares līderi specializējas karnīžu, žalūziju, dažādu alumīnija profilu un aizkaru piederumu vairumtirdzniecībā. Pēdējo 25 gadu laikā viņi ir veiksmīgi nostiprinājuši savu pozīciju Baltijas valstīs, lepojoties ar vairāk nekā 300 klientiem un 400 piegādes punktiem, un katru mēnesi apstrādājot aptuveni 1000 pasūtījumus.

Dekorika UAB spēra stratēģisku soli jau 2015. gadā, uzsākot sadarbību ar Telema. Neilgi pēc tam meitas uzņēmuma piemēram sekoja arī mātes uzņēmums Hesora UAB. Finanšu direktors Vytautas Paurys atceras noteicošo faktoru pirms sadarbības sākuma: “Paplašinoties biznesam mēs sajutām sastrēgumus mūsu pasūtījumu apstrādes procesā. Vairākas piegādes aizkavējās tikai tādēļ, ka pasūtījuma datus vajadzēja ievadīt ar rokām un tas aizņēma pārāk daudz laika. Par Telema EDI risinājumiem uzzinājām no mūsu tehnoloģiju lietpratīgiem Igaunijas klientiem. Risinājumu veiksme lika mums drīz paplašināt tā pielietošanu arī ar mūsu partneriem Lietuvā un Latvijā.”

Šodien Telema EDI veiksmīgi darbojas ar tādiem ievērojamiem nozares mazumtirgotājiem kā Makveža, Bauhof, Kurši, Decora, Kesko Senukai un Bikuvos prekyba. “Katru mēnesi mēs elektroniski saņemam aptuveni 400 pasūtījumus, kas tiek automātiski ievadīti mūsu uzskaites sistēmā
Rivilė. Atteikšanās no pasūtījumu ierakstu manuālās ievadīšanas ļauj mūsu darbiniekiem koncentrēties uz darbībām, kas patiesi rada pievienoto vērtību. Šī automatizācija ir racionalizējusi mūsu darbību, ietaupot ik mēnesi 120–150 stundas darba laika,” piebilst Paurys.

Pārdomājot izmaiņas, Paurys norāda: “Atgriešanās pie iepriekšējās manuālās sistēmas nav iedomājama. Telema ir ne tikai mainījusi vienas darbplūsmas efektivitāti, bet arī ievērojami uzlabojusi visa uzņēmuma ikdienas darbību. Es no visas sirds atbalstu elektronisko datu apriti kā patiesi revolucionāru tehnoloģiju un iesaku Telema kā uzticamu biznesa partneri.”

 

Hesoras stāsts

1998. gadā Panevēžā dibinātais uzņēmums Hesora UAB ir izpelnījies savu reputāciju kā vadošais mājokļa dekoru preču ražotājs un izplatītājs Lietuvā. Uzņēmums ražo un tirgo arī dažādus apdares un būvmateriālus. Meitas uzņēmums Dekorika, kas tika dibināts 2007. gadā, ir savā darbībā koncentrējas uz vairumtirdzniecību Baltijas reģionā un plašāk visā Eiropas Savienības tirgū. Uzņēmumos strādājošo 34 mērķtiecīgo darbinieku kopīgie centieni 2022. gadā radīja konsolidētus ieņēmumus 6 miljonu eiro apmērā.

Atklājiet, cik jūs varētu ietaupīt ar risinājumu EDI Supplier vai sazinieties ar mums, lai iegūtu papildus informāciju.