Jungtinis tiekimas un Bikuvos prekyba pievienojas Telema EDI tīklam

E-rēķini, EDI, Jaunumi

Jungtinis tiekimas un Bikuvos prekyba pievienojas Telema EDI tīklam

Pēdējā pusgada laikā Telema EDI tīklam pievienojās vēl divi nozīmīgi Lietuvas DIY (dari pats) nozares spēlētāji – Jungtinis tiekimas (42 veikali) un Bikuvos prekyba (18 veikali). Šobrīd EDI kopienā ir 7 DIY nozares mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmumi ar 200 veikaliem, kuru piegādātāji var izbaudīt elektroniskās datu apmaiņas priekšrocības – ietaupīt laiku un naudu.

 

“Man ir prieks redzēt, ka DIY sektors, uz kuru Telema Lietuva ir fokusējusies pēdējos 4 gadus, patiešām pieņemas spēkā,” komentē Ramūnas Tvarijonas, Telema Lietuvas direktors. Pirms neilga laika EDI bija labi zināms termins tikai FMCG un HoReCa sektoru uzņēmumiem, tagad tas nav noslēpums arī DIY piegādātājiem un mazumtirgotājiem.

Telema klienti, kuri savulaik bija pionieri EDI ieviešanā, uzskata, ka EDI dod milzīgu pozitīvu ietekmi uz uzņēmumu iekšējo izmaksu samazināšanu un piegādes ķēdes procesu uzlabošanu.

 

Jungtinis tiekimas līgumu ar Telema parakstīja 2021. gada jūnijā un tagad, izmantojot EDI, paātrina jaunu piegādātāju pievienošanu. Līgums ar Bikuvos prekyba tika noslēgts 2021. gada novembrī, un šobrīd mēs veicam EDI pakalpojumu aktivizēšanu mazumtirgotājam,” turpina Ramūnas Tvarijonas.

Jungtinis tiekimas kā galvenais uzņēmums apvieno 14 DIY mazumtirgotājus. Grupā ietilpst 42 veikali Lietuvā. Savukārt, Bikuvos prekyba ir mazumtirdzniecības ķēde, kam Lietuvā ir 18 veikali. Citi DIY mazumtirgotāji un vairumtirgotāji, kas iepērk preces priekš vairāk nekā 200 tirdzniecības vietām un dokumentu apriti uztic uzņēmumam Telema, ir Senukai, Makveža, Lemora, Stamex (Gulbė), Dauniškio prekyba.