Koelner Vilnius, ieviešot EDI, par 99% samazinājis kļūdu skaitu

EDI, EDI Supplier klientu stāsti, Jaunumi, Klientu stāsti

Koelner Vilnius, ieviešot EDI, par 99% samazinājis kļūdu skaitu

Koelner Vilnius godalgotie stiprinājumu materiāli, kas pazīstami ar zīmoliem Rawlplug un Koelner, ir pieejami lielākajā daļā Lietuvas DIY mazumtirdzniecības veikalu. Uzņēmums sadarbojas ar vairāk nekā 300 biznesa partneriem un veic tiešās piegādes 100 tirdzniecības vietās visā Baltijā. Katru mēnesi Koelner Vilnius apstrādā ievērojamu daudzumu tirdzniecības dokumentu, izsniedzot apmēram 900 pārdošanas rēķinus.

2020. gada vasarā Koelner Vilnius uzsāka sadarbību ar Telema, ieviešot EDI dokumentu apmaiņu ar 25 Moki veži veikaliem.

Direktors Darius Šiliauskas komentē: “Jau no paša sadarbības sākuma ar Telema darbinieki pamanīja ievērojamu sava darba efektivitātes pieaugumu. Pirms dokumentu automatizācijas ieviešanas komanda cīnījās ar pasūtījumu un rēķinu apstrādi – izaicinājumu radīja atšķirīgie produktu kodi, nosaukumi un mērvienības partneru ERP sistēmās. Mums tie bija jāpārbauda un jālabo manuāli, zaudējot dārgo laiku. Tagad tirdzniecības dokumenti droši pārvietojas pa EDI tīklu uz un no mūsu ERP programmatūras Rivilė.”

Rawlplug SA grupa koncentrējas tikai uz augstākās kvalitātes produktu ražošanu un piegādi. Tāpēc Rawlplug materiāli ir izmantoti “Debesu virsotnēs” – pasaulē augstākās ēkas Burj Khalifa, kas atrodas Dubajā, liftos. Vai vēl tālāk – kosmiskajā aparātā Curiosity, kas pēta Marsa virsmu.

Darius Šiliauskas turpina: “Izcilu kvalitāti var attīstīt, nepārtraukti palielinot uzņēmuma iekšējo piegādes procesu efektivitāti. Tas bija iemesls, kāpēc mēs vērsāmies pie Telema, lai sāktu izmantot EDI pakalpojumu. Telema EDI ir palīdzējis mums samazināt cilvēku radītās kļūdas par 99% un palielināt pasūtījumu un rēķinu apstrādes ātrumu par vairāk nekā 50%. Es uzskatu, ka mums vajadzētu izmantot EDI ar visiem jaunajiem klientiem, ar kuriem mēs mēnesī apmaināmies ar vismaz 50 pasūtījumiem un rēķiniem.”

Rawlplug zīmols, kas radīts 1919. gadā Apvienotajā Karalistē, ir Centrālās, Dienvidu un Austrumeiropas tirgus līderis. Koelner Vilnius Lietuvas filiālē šobrīd strādā 16 augsti kvalificēti darbinieki ar apgrozījumu 3 miljoni EUR gadā.

Vairāk par EDISupplier produktu lasiet šeit.