Telema EDI roaming tīkls tagad ietver KMD, Pagero un Expert Software

EDI, Jaunumi

Telema EDI roaming tīkls tagad ietver KMD, Pagero un Expert Software

Telema nesen ir paplašinājusi savu EDI klātbūtni Dānijā, Zviedrijā un Rumānijā. Ir noslēgti viesabonēšanas kanālu līgumi un tehniski savienojumi jau darbojās ar trim jauniem EDI roaming partneriem: KMD, Pagero un Expert Supplier.

Dāņu EDI operators KMD papildina digitalizācijas risinājumu un EDI ekspertīzi Telema paplašinātajai tīklam. Mayeri Industries un TY Nordic ir starp pirmajiem klientiem, kuri izmanto jauno viesabonēšanas savienojumu ar KMD, lai saņemtu EDI pasūtījumus un sūtītu EDI rēķinus savām mazumtirdzniecības vietām Dānijā. Šajā kanālā tiek atbalstīti arī citi bieži sastopami EDI dokumentu veidi.

Zviedru uzņēmums Pagero AB, kas darbojas 53 valstīs ar 30 birojiem visā pasaulē, ir apvienojis spēkus ar Telema, lai paplašinātu tīklu, kas pieejams abu operatoru klientiem. Šī jaunā savienojuma pirmie ieguvēji, Tootsi Turvas un Kekkilä, sūta savus elektroniskos rēķinus caur Telema uz Pagero AP Automation risinājumu. Pār Telema-Pagero roaming tīklu uzņēmumi tagad var viegli sūtīt un saņemt pasūtījumus, rēķinus, pasūtījuma atbildes un citus bieži sastopamus EDI dokumentu veidus ar saviem partneriem.

Telema ir arī stiprinājusi savu klātbūtni Rumānijā, noslēdzot interoperabilitātes līgumu ar Expert Software. Šis projekts tika uzsākts, lai apkalpotu Bolt Market EDI plūsmu Rumānijā. Līdz decembra beigām jau vairāk nekā 10 piegādātāji saņem EDI pasūtījumus un sūta EDI rēķinus caur šo savienojumu.

Ar vairākām EDI roaming partneru iespējamām vienošanām Rumānijā, Portugālē un Somijā, Telema ir nolēmusi paplašināt jau tā plašo EDI tīklu visā Eiropā. Tas ļaus mūsu klientiem “EDIficēt” visus tirdzniecības dokumentu apmaiņas procesus ar saviem partneriem, ieskaitot starptautisko dokumentu plūsmu.

Ņemot vērā globālās ekonomikas pieprasījumu pēc efektīvākām digitālo procesu vadības metodēm, Telema paplašinātais roaming tīkls nostāda to Baltijas EDI ainavas priekšplānā.

Ja jūsu partneri strādā ar Pagero, KMD un/vai Expert Software, tagad ir iespējams ātri iestatīt un palaist šos savienojumus! Sazinieties ar savu Telema konta vadītāju un informējiet viņu par jūsu vēlmēm.