Vai EDI ir paredzēts tikai lieliem uzņēmumiem? ASBK pierāda pretējo.

EDI, EDI Supplier klientu stāsti, Jaunumi

Vai EDI ir paredzēts tikai lieliem uzņēmumiem? ASBK pierāda pretējo.

Kad tiek diskutēts par piegādes ķēdes automatizāciju un elektronisko datu apmaiņu (EDI), mazākiem uzņēmumiem ir tendence domāt, ka tas nav paredzēts viņiem. Tiek uzskatīts, ka automatizācija attiecas tikai uz lielākiem uzņēmumiem, kuru ieņēmumi ir simtiem miljonu eiro.

ASBK UAB, VARTA oficiālais izplatītājs Lietuvā, veiksmīgi izmanto Telema EDI kopš 2017. gada. ASBK ir noslēguši tālākpārdošanas līgumus ar visiem lielākajiem mazumtirgotājiem Lietuvā: Maxima, Rivona, Ermitažas, Moki veži, Helso, Pigu.lt, Getz Lithuania, Aibės Logistika un citi, kopā aptuveni 100 partneri.

Direktors Arvydas Grigaliūnas komentē: “Sākotnēji nepieciešamība pēc EDI radās no partneru pieprasījumiem. Vairāki lielākie mazumtirgotāji, ar kuriem sadarbojāmies gadiem ilgi, sāka lietot EDI, t.i. visu pasūtījumu un citu tirdzniecības dokumentu nosūtīšanu elektroniskā formātā. Lai gūtu labumu no vienkāršākas un vieglākas pārdošanas pasūtījumu apstrādes, mēs arī pievienojāmies Telema EDI.’’

“Kad mēs sākām saņemt pasūtījumus caur Telema EDI sistēmu pa tiešo uz mūsu uzskaites programmatūru (ERP) Rivile, kļūdu skaits ievērojami samazinājās. Mēs varējām ātrāk apstrādāt pasūtījumus, kas darbiniekiem ikdienā ietaupa daudz laika,” turpina Arvydas Grigaliūnas.

Reģionā ASBK pārstāvētā produkcija tiek piegādāta uz 170 noliktavām un veikaliem. Mēnesī tiek izrakstīti aptuveni 1200 rēķini, un aptuveni 85% no tiem elektroniski, izmantojot Telema EDI.

“Vēl viens pozitīvs EDI efekts ir ātra un ērta e-rēķinu apmaiņa. No Rivilė ar vienu klikšķi ir iespējams nosūtīt e-dokumentu klientiem pa tiešo,” skaidro Arvydas Grigaliūnas. 

Uzņēmums ir apmierināts ar lēmumu automatizēt piegādes ķēdes datu plūsmas.

“Mēs augstu novērtējam Telema EDI pakalpojumu kvalitāti un priekšrocības, ko tā sniedz. No ieviešanas procesa līdz ikdienišķu jautājumu risinašanai, Telema ir proaktīvi atrisinājusi visas mūsu problēmas. Telema uzskatu un novērtēju kā uzticamu partneri un noteikti ieteiktu Telema arī citiem mazākiem uzņēmumiem,” apkopo direktors.

ASBK UAB dibināta 2002.gadā. Uzņēmums pārdod baterijas, apgaismes iekārtas, slēdzenes, tīrīšanas līdzekļus, elektroinstalāciju, līmlentes u.c. ASBK strādā 10 augsti kvalificēti darbinieki un uzņēmuma ieņēmumi 2022.gadā bija 2,4 milj.Eur.

Lasiet vairāk par Telema EDI Supplier vai sazinieties ar mums.