Wolf Group: EDI atbrīvo laiku citiem vērtīgiem darbiem

EDI, EDI Supplier klientu stāsti, Jaunumi, Klientu stāsti

Wolf Group: EDI atbrīvo laiku citiem vērtīgiem darbiem

Lai arī Wolf Group LT jau labu laiku ir pazīstami ar EDI (elektroniskās datu apmaiņas) pasauli, viņi uzsver, ka, pieaugot biznesa apjomiem, pieaug arī EDI sniegtā vērtība. Krimelte LT (uzņēmuma agrākais nosaukums) Telema EDI tīklam pievienojās 2009. gadā.

 

Gadu gaitā DIY (“dari pats”) nozares uzņēmums Wolf Group LT ir nepārtraukti paplašinājis savu biznesu un 2021. gadā sasniedza 10,5 miljonus eiro ieņēmumus, pārdodot savus produktus vairāk nekā 550 klientiem. Biznesa pieaugums atspoguļojas arī tirdzniecības dokumentu apjomā. Ik mēnesi tiek izrakstīti vairāk nekā 1100 pārdošanas rēķinu un tiek saņemti tikpat daudz pasūtījumi. Tādi lielie mazumtirdzniecības klienti kā Makveža, Lemora, Kesko Senukai, Bikuvos prekyba un Dauniškio prekyba izmanto Telema EDI pakalpojumus. Aptuveni 25% no visiem dokumentiem tiek apstrādāti, izmantojot EDI.

 

EDI vienkāršo procesus

Wolf Group LT ģenerāldirektors Kazimieras Motiekaitis dalās ar savu viedokli: “Pieaugot apgrozījumam, pieauga ar dokumentu apstrādi saistītais darba apjoms, tāpēc EDI risinājums bija neizbēgams. Mēs pastāvīgi racionalizējam uzņēmuma darbu un procesus. EDI atbrīvo laiku un kolēģi, kuri nodarbojas ar pasūtījumu ievadīšanu sistēmā vai rēķinu nosūtīšanu, var pievērsties citiem darbiem”.

“EDI savienojums ar klientiem ievērojami vienkāršo tirdzniecības procesu. Raitāka ir kļuvusi gan pasūtījumu noformēšana, gan ienākošo preču saņemšana noliktavā. Tas samazina cilvēciskās kļūdas, un darbs kļūst efektīvāks un ātrāks,” piebilst Kazimieras Motiekaitis.

Uz jautājumu par Wolf Group nākotnes plāniem, ģenerālmenedžeris atbild: “Diemžēl joprojām daudzi klientu vēl nav gatavi lietot EDI. Lai gan daži no ir ātrāki un citi lēnāki, tie visi soli pa solim virzās uz EDI izmantošanu. Uzskatu, ka tuvākajā nākotnē ar EDI starpniecību varēsim saņemt un pārsūtīt vismaz 80% tirdzniecības dokumentu.’’

 

Profesionāla projekta realizācija

“Telema noteikti ir viens no līderiem EDI pakalpojumu nodrošināšanā Baltijā. Aktivizācijas process ir skaidrs, konsekvents un diezgan ātrs. Mēs redzam, ka Telema komanda gadu gaitā ir uzkrājusi lielu pieredzi. Tāpēc es iesaku Telema pakalpojumus mūsu biznesa partneriem. Pēc EDI ieviešanas viņi būs pārsteigti, cik daudz laika var ietaupīt un izmantot to citiem jēgpilniem darbiem,” secina Kazimieras Motiekaitis.

 

Par Wolf Group

Wolf Group LT mērķis ir uzlabot cilvēku dzīves kvalitāti, piedāvājot drošus, energoefektīvus un videi draudzīgus būvniecības risinājumus. Vadošajam Eiropas celtniecības ķīmijas un sistēmu ražotājam Wolf Group pieder PENOSIL zīmols. Tā māsas uzņēmumi darbojas Latvijā, Igaunijā, Spānijā, Krievijā, Francijā, Ukrainā, Rumānijā, Portugālē un Lielbritānijā. Wolf Group eksporta tīkls aptver 70 valstis. 2021. gadā grupas ieņēmumi bija 139 miljoni eiro.

 

Vairāk par Telema EDI Supplier lasiet šeit.