Billentis tirgus pārskats par e-rēķiniem 2024. gadā

E-rēķini, Jaunumi

Billentis tirgus pārskats par e-rēķiniem 2024. gadā

Pēc piecu gadu pārtraukuma Billentis ļoti gaidītais ikgadējais pārskats par e-rēķiniem beidzot tika publicēts 2024. gada aprīlī!

Šis visaptverošais pārskats ir pilns ar aizraujošiem jaunumiem par globālajām e-rēķinu juridiskajām prasībām, jaunākajām tendencēm un interesantiem faktiem. Tajā ir arī praktisks biznesa gadījums e-rēķinu projektiem, izcelti galvenie veiksmes faktori un sniegtas noderīgas instrukcijas piegādātāju iesaistīšanai.

Un kāds tam visam sakars ar tornado?

Vai esat dzirdējuši par Džefrija Mūra pētījumiem par tehnoloģisko inovāciju tirgus ieviešanas fāzēm? Džefrija Mūra “Tornado” fāzes teorija apraksta, kā tehnoloģiskā inovācija sasniedz masveida tirgu un piedzīvo strauju un plašu pieņemšanu. Šīs fāzes laikā pieprasījums bieži pārsniedz piedāvājumu, izraisot tirgus hiperizaugsmi.

Billentis 2024. gada ziņojumā par e-rēķinu tirgu tiek izmantota Mūra “Tornado” fāzes metafora, lai aprakstītu e-rēķinu sektora attīstību. Saskaņā ar ziņojumu, e-rēķinu sistēma ienāk masveida pieņemšanas fāzē, kad strauji tehnoloģiskie sasniegumi un stingrāki regulējošie nosacījumi veicina e-rēķinu izmantošanu visā pasaulē. Tas nozīmē, ka e-rēķini ātri kļūst par normu, piespiežot uzņēmumus pielāgoties un izmantot jaunās tehnoloģijas un risinājumus, lai saglabātu konkurētspēju un nodrošinātu atbilstību regulām.

Lejupielādējiet savu bezmaksas eksemplāru:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.