Kā 5000+ veikalu ietaupa laiku un naudu?

E-rēķini, EDI, Jaunumi

Kā 5000+ veikalu ietaupa laiku un naudu?

Telema tīklā, kas ir lielākais Baltijas valstu elektronisko datu aprites tīkls, 2021. gadā klienti apmainījās ar vairāk nekā 21 milijonu dokumentu. Šāda apjoma pasūtījumu, rēķinu un citu tirdzniecības dokumentu apstrādei nepieciešams uzticams risinājums. Šo datu manuāla ievadīšana prasītu ilgu laiku un milzīgas pūles. Tas rada jautājumu: kā vairāk nekā 5000 veikalu (un restorānu) ir spējuši automatizēt savu datu apmaiņas procesu?

 

Automatizācija rada vērtību

Telema galvenais mērķis ir uzlabot datu apriti starp piegādes ķēdes posmiem un padarīt informācijas apmaiņas procesus efektīvākus. Telema EDIBuyer risinājums integrē mazumtirgotāju uzskaites programmatūras ar Telema sistēmu, ļaujot veikaliem nosūtīt EDI pasūtījumus un saņemt EDI rēķinus no vairāk nekā 1400 piegādātājiem.

Telema ir pieredze ar vairāk nekā 80 dažādām uzskaites programmatūrām, ar vairāk nekā 10 dažādiem kanāliem (AS2, RestAPI u.c.) un ar vairāk nekā 20 dažādiem dokumentu formātiem (EDIFACT, ECOD, iDoc, UBL utt.). Vairāk nekā 38 no Baltijas valstu uzskaites programmatūru nodrošinātājiem ir Telema sertificētie partneri, kas jauniem lietotājiem nodrošina izdevīgu, ātru un vienkāršu pievienošanos tīklam.

Bez produktu funkcionalitātes, kvalitatīvu EDI pakalpojumu pamatā ir drošs un uzticams serviss. Mēs esam pārliecināti, ka mūsu pakalpojumu augstā kvalitāte ir galvenais iemesls, kāpēc uzņēmumi turpina pievienoties Telema EDI tīklam. Šī gada oktobrī Telema EDI tīklā esošo veikalu un restorānu skaits pārsniedza 5000.

 

Kas ir EDI?

Elektroniskā datu aprite (EDI) ir tirdzniecības dokumentu mašīnlasāmā formātā apmaiņa starp tirdzniecības partneriem. Baltijā EDI ir plaši izmanto ikdienas patēriņa preču sektorā, automatizējot datu apmaiņu starp piegādātājiem un mazumtirgotājiem. EDI savienojumi ļauj pārsūtīt elektroniskos pasūtījumus, rēķinus, nosūtīšanas paziņojumus, saņemšanas paziņojumus un citus tirdzniecības dokumentus. EDI pieslēgumi nodrošina vienmērīgu preču plūsmu starp veikaliem un viņu piegādātājiem.