Kā izveidot sortimenta piedāvājumu 5 minūtēs?

Jaunumi, PDS

Kā izveidot sortimenta piedāvājumu 5 minūtēs?

Tādi mazumtirgotāji kā Selver, Rimi un Maxima patērētājiem pārdod desmitiem tūkstošu produktu. Lai pārvaldītu tik lielu produktu datu apjomu, viņi ir izveidojuši savus noteikumus un prasības. Tas savukārt rada sarežģījumus piegādātājiem, kuriem viena un tā pati informācija par saviem produktiem ir jāsniedz katram mazumtirgotājam atsevišķi un katram nedaudz atšķirīgā formātā. Datu sagatavošana lielākoties prasa daudz laika un galvenokārt tiek veikta manuāli, datus kopējot no vienas Excel tabulas uz citu. Nu par šo problēmu var aizmirst, jo Telema ir radījusi risinājumu.

Telema PDS programmatūra nodrošina visu piegādātāja rīcībā esošo produktu datu centralizētu uzglabāšanu. Visas informācijas glabāšanai vienuviet ir daudz priekšrocību: produkta dati vienmēr ir pilnvērtīgi, precīzi un pieejami – gatavi tūlītējai lietošanai gan uzņēmumā, gan ārpus tā.

Tiklīdz piegādātājs produktu datus ir ievadījis Telema PDS sistēmā, ir iespējams identificēt, vai tie atbilst visu mazumtirgotāju prasībām. Telema izstrādātāji ir izpētījuši dažādo mazumtirgotāju tabulas un pielāgojuši sistēmu galvenajām produktu grupām. Piemēram, ja esat konditorejas izstrādājumu ražotājs, jūs pat neredzēsiet laukus, ko nepieciešams aizpildīt vīna vai gaļas produktu ražotājiem. Tajā pašā laikā sistēma neļaus palaist garām loģiskās kļūdas. Telema risinājums jums neļaus ievadīt mazāku ārējās kārbas izmēru par iekšējā iepakojuma izmēru, brīdinās, kad neto svars ir lielāks par bruto svaru un tamlīdzīgi.

Tiklīdz produktu dati ir ievadīti Telema PDS sistēmā, pārbaudīti un papildināti, tekošā sortimenta vai kampaņas piedāvājumu veikšana ir tikpat vienkārša kā aizskaitīt līdz 3:

 

  1. Izvēlieties mazumtirgotāju, kuram veidosiet piedāvājumu. Atzīmējiet, vai tas būs sortimenta vai kampaņas piedāvājums. To Telema PDS portālā var izdarīt ar vienu klikšķi.
  2. Atzīmējiet produktus, kurus vēlaties pievienot piedāvājumam. Telema PDS sistēmā ir iekļautas detalizētas filtrēšanas un meklēšanas iespējas, kas pat darbu ar simts produktiem vienlaikus padara vienkāršu.
  3. Pēdējā solī veiciet sarakstu pārskatīšanu. Kad esat apmierināts ar rezultātu, noklikšķiniet uz eksporta pogas un nosūtiet datus mazumtirgotājam. Ātri, viegli un ērti.

 

Jums vairs nebūs jāmeklē mazumtirgotāja tabulas jaunākā versija, jākopē tajā dati no vairākām vietām, nebūs jāpārbauda obligāti aizpildāmās ailes, nebūs jākonvertē mērvienības. Un pats galvenais – tas nebūs jādara ar rokām, pavadot neskaitāmas stundas pāris tabulu sagatavošanai un nosūtīšanai.

Ja arī jūs vēlaties veikt sortimenta vai kampaņas piedāvājumu izveidi ātrāk kā 5 minūtēs, sazinieties ar Telema. Jūs pats redzēsiet, cik vienkāršs un ātrs var būt šis sarežģītais process.