Klienta stāsts: Vai organizējat savu darbu tikpat pamatīgi kā IGIS?

Jaunumi

Klienta stāsts: Vai organizējat savu darbu tikpat pamatīgi kā IGIS?

IGIS, viens no lielākajiem Lietuvas gruntējumu, krāsu un apmetumu ražotājiem, pievienojās Telema EDI tīklam 2019. gada rudenī. Pašlaik viņi saņem e-pasūtījumus un nosūta e-rēķinus vairāk kā 80 veikaliem Kesko Senukai, Moki-Veži un Lemora tīklos.

IGIS biznesa attīstības direktore Giedrė Kriščiūnaitė dalās pieredzē: “PAMATĪGS DARBS ir mūsu pamatprincips, pie kā pieturamies visā, ko darām. Šis moto nozīmē, ka mēs esam profesionāli, motivēti un konsekventi strādājam, lai apmierinātu klientu vēlmes. Pašu aktuālāko tehnoloģiju izmantošana ir daļa no šīs nostājas. Tāpēc esam izvēlējušies Telema kā savu uzticamo elektronisko dokumentu apmaiņas partneri.” 

IGIS izmanto Telema EDI Supplier pakalpojumu. Pasūtījumi no veikaliem automātiski nonāk uzņēmuma izvēlētajā grāmatvedības sistēmā Rivilė ERP, un nav nepieciešams datus ievadīt manuāli. Cilvēciskās kļūdas – piemēram, neprecīzi daudzumi vai piegādes adreses – tiek pilnībā izskaustas. Tas ļauj nodrošināt gan ražošanu bez aizturēm, gan savlaicīgas preču piegādes.

IGIS darbinieki izbauda mūsdienu Telema EDI portāla priekšrocības. Portālā viņi var viegli pārbaudīt e-dokumentu statusu vai izveidot darbību vēstures pārskatus. Automātiskai datu ievadīšanai un samazinātam cilvēcisko kļūdu skaitam ir tieša ekonomiska ietekme – IGIS ar to pašu darbinieku skaitu tagad spēj apstrādāt ievērojami lielāku pasūtījumu skaitu.

Tuvākajā laikā IGIS plāno vēl vairāk paplašināt EDI lietojumu. Kopumā uzņēmuma produkcija tiek tirgota vairāk nekā 500 veikalos, tāpēc dokumentu automatizācijas iespējas ir tiešām plašas. Ne tikai kā piegādātājiem, bet arī kā iepircējiem: “Telema EDI ir patiešām izdevīga cenas un kvalitātes attiecība. Tā kā IGIS ir arī pašiem savi veikali, apsveram iespēju paplašināt funkcionalitāti un pāriet uz e-dokumentu apriti arī ar mūsu piegādātājiem”, turpina Giedrė Kriščiūnaitė.

IGIS dibināts 1991. gadā Paņevežā. Uzņēmumam ir sava laboratorija un 3500 m2 liela ražotne. Šobrīd uzņēmumam ir 39 darbinieki un katru dienu tiek saražotas 60 tonnas ēku apdares produktu. IGIS pārvalda arī specializētus zīmola veikalus lielākajās Lietuvas pilsētās.