Telema 20 – no pakalpojuma vīzijas līdz tirgus līderim

Jaunumi

Telema 20 – no pakalpojuma vīzijas līdz tirgus līderim

2020. gads ir neaizmirstams dažādos veidos. Telemai tā ir arī 20 darbības gadu jubileja. Kopš pirmā, nelielā biroja atvēršanas Tallinā ir pagājuši divdesmit gadi, kuru laikā uzņēmums kļuvis par vadošo elektronisko datu apmaiņas (EDI) operatoru un e-rēķinu pakalpojumu sniedzēju Baltijā.

Septembrī, pirms Covid bija atgriezies Baltijas valstīs ar jaunu spēku, mēs paspējām sarīkot brīnišķīgu tikšanos ar vairāk kā 120 mūsu ilggadējiem klientiem, sadarbības partneriem un kolēģiem. Tikšanās laikā Telema izpilddirektore Hele Hammere uzrunāja viesus: “Vēlos pateikties visiem, kas dalījušies mūsu redzējumā par procesu automatizāciju un uzticējuši mums pārvaldīt savas informācijas plūsmas.” Savā runā viņa atminējās uzņēmuma divas dekādes ar kāpumiem un kritumiem, izsakot pateicību dibinātājiem, darbiniekiem un partneriem.

Patreiz mūsu komandā ir vairāk kā 40 pieredzējuši profesionāļi, kuri diendienā rūpējas, lai Telema turpinātu būt uzticamākais EDI un e-rēķinu pakalpojumu sniedzējs Baltijas valstīs. Aizvien augošais elektronisko datu apmaiņas tīkls, kurā ietilpst vairāk nekā 1200 piegādātāju un gandrīz 4500 veikalu, bauda dokumentu elektroniskās apmaiņas, kā arī saistīto pakalpojumu, kas pievieno vērtību, priekšocības. 

Mums ir daudz ideju turpmākajiem gadiem, un esam gatavi jaunām attiecībām, projektiem un produktiem!