Telema PDS: 7 svarīgākās funkcijas

Jaunumi, PDS

Telema PDS: 7 svarīgākās funkcijas

Telema PDS (Product Data Sync) ir risinājums, kas ļauj ražotājiem, izplatītājiem un vairumtirgotājiem izveidot, uzglabāt un atjaunot produktu datus vienotā datu bāzē, no kuras tos iespējams koplietot ar mazumtirgotājiem. Kā tieši Telema PDS risinājums darbojas? Šeit ir 7 svarīgākās funkcijas, par kurām vērts zināt:

  • Izveidojiet, glabājiet un papildiet produktu datus

Apkopojiet informāciju par jaunajām precēm, izmantojot ērti pielāgojamu produktu kartītes formu. Efektīvam darbam liela apjoma izmaiņas iespējams veikt ar dažiem klikšķiem produktu saraksta skatā. Visi mazumtirgotāju jaunākie atribūti, kategorijas un veidnes jums ir automātiski pieejamas sistēmā. Visas izmaiņas produktu datos tiek reģistrētas, lai uzlabotu drošību un izvairītos no kļūdām.

  • Kopīgojiet savus produktu datus ar mazumtirgotājiem

Piedāvājiet jaunos produktus mazumtirdzniecības ķēdēm vai izveidojiet kampaņas esošajiem produktiem ar vienu klikšķi. Jūsu ērtībai Telema PDS nodrošina visu Baltijas lielāko mazumtirgotāju datu apmaiņas veidnes.

  • Izmantojiet datu validāciju un vienību konvertēšanu

Mazumtirgotāju prasības attiecībā uz produktu datiem mēdz nogurdināt. Telema PDS automātiski konvertē produktu informāciju, piemēram, mērvienības, atbilstoši katra mazumtirgotāja īpašajām prasībām.

  • Uzturiet vairākas produktu datu versijas

Telema PDS varat izveidot vairākas produkta datu kartīšu versijas. Tikai viena produkta datu kartītes versija ir publiska, bet paralēli varat strādāt ar atjaunināto versiju. Produktu kartīšu versiju salīdzināšanas funkcija palīdz ātri noteikt informācijas atšķirības.

  • Skatīt produktu piedāvājumu vēsturi

Telema PDS reģistrē visu datu eksportu. Tātad, jums jebkurā brīdī pieejams pilns pārskats par to, kad, kam un par kādu cenu esat piedāvājuši savas preces un kuru mazumtirdzniecības ķēžu sortimentā tās iekļautas.

  • Sekojiet līdzi  mazumtirdzniecības kalendāram un izmantojiet iespējas

Ciešā sadarbībā ar Baltijas vadošajiem tirgus dalībniekiem Telema PDS piedāvā mazumtirgotāju sortimentu un kampaņu kalendārus. Tas ļauj vēl efektīvāk pārvaldīt savu produktu un kampaņu piedāvājumus.

  • Izveidojiet savu produktu datu “zelta standartu”

Importējiet preču datus no Excel, ERP vai citiem avotiem uz Telema PDS, lai izveidotu vienotu, centralizētu “zelta datu bāzi” visiem jūsu produktiem. Tā kā dati vairs netiks kopēti starp dažādām datu bāzēm un tabulām, tos uzturēt precīzus un kārtībā būs daudz vieglāk.

 

Telema PDS nodrošina, ka jūsu produktu dati vienmēr ir atjaunināti un atbilst mazumtirgotāju jaunākajām prasībām.