Telema PDS pirmais gads: vērojams spēcīgs pieprasījums no Baltijas piegādātājiem

Jaunumi, PDS

Telema PDS pirmais gads: vērojams spēcīgs pieprasījums no Baltijas piegādātājiem

Foto: Raul Mee

Gadu pēc izlaišanas, Telema PDS pierāda, ka ir trūkstošais gabaliņš produktu datu pārvaldības puzlē. Papildus tam, ka uzņēmumi var vienkārši aizpildīt dažādās mazumtirgotāju produktu datu tabulas, klienti var integrēt Telema PDS ar savu ERP (uzskaites programmatūru).

 

Manuāla produktu datu ievade ir galvenais kļūdu avots, kas izraisa kavēšanos un jucekli piegādes ķēdes pārvaldībā. “Mūsu mērķis bija izveidot tādu produktu datu pārvaldības rīku, kas ietaupītu lietotāju laiku,” saka Telema PDS produktu vadītājs Prīts Pommers.

Līdz šim piegādātāji savu produktu datus ar mazumtirgotājiem kopīgoja, izmantojot neskaitāmas Excel tabulas.Produktu dati no sastāvdaļām līdz mērvienībām bieži tiek glabāti dažādos avotos. Šādas informācijas atjaunināšana var būt diezgan sarežģīta un laikietilpīga, bet ir risinājumi, kas ļauj ietaupīt resursus. Tas ir iemesls, kāpēc tik daudz piegādātāju ir sākuši izmantot Telema PDS risinājumu, starp viņiem ir Abestock, City Cider, Nurme Looduskosmeetika un Halika Õunatalu.

Katru nedēļu Telema PDS eksportam tiek pievienotas arvien jaunas mazumtirgotāju prasību tabulas. Tagad PDS platformā līdzās Selver, Coop, Rimi un vairumam citu Baltijas lielāko mazumtirgotāju tabulām ir pieejamas arī Aldar, Kaubamaja un Stockmann tabulas.

Virzoties uz pilnīgu automatizāciju, Telema PDS ir pievienotas vairākas jaunas funkcijas. Nupat kā ir pabeigts mazumtirgotāju veidņu pārvaldības rīks un produktu datu augšupielādes funkcionalitāte. Drīzumā tiks ieviestas cenu matricas. 

Konkurentu vidū Telema PDS risinājumums izceļas ar iespēju integrēt to ar piegādātāju ERP. Ņemot vērā 21 gadu pieredzi IT pakalpojumu nodrošināšanā, Telema ir priekšrocība, izstrādājot pilnībā automatizētus risinājumus un ietaupot klientu laiku un naudu.

Dažādu EDI dokumentu apmaiņai ar mazumtirgotājiem uz šo brīdi Telema tīklam ir pievienojušies vairāk nekā 1500 piegādātāju. Produktu datu aprites nodrošināšana pa esošajiem kanāliem ir vieglāks uzdevums nekā pavisam jaunu integrāciju izveide.   

Telema priecājas, ka jau pēc PDS pirmā gada tirgū tai ir spēcīga klientu bāze. 2022. gadā Telema PDS mērķis ir palielināt savu klientu loku ne tikai Igaunijas, bet arī Latvijas un Lietuvas tirgū. Telema PDS ir lieliska izvēle jebkuram uzņēmumam, kas piegādā produkciju mazumtirgotājiem jebkurā Baltijas valstī. 

Lasīt vairāk